Cases-TEAK-Gruppen

download%20(1)_edited.png

TEAK-Gruppen var vores første kunde og de har siden vores virksomhedsetablering fulgt og sparret med os i tæt fælleskab. TEAK-Gruppen leverer skræddersyet teambuilding til store og mellemstore virksomheder med henblik på bedre kommunikation, motivation og udvikling mellem medarbejdere og kollegaer. 

TEAK-Gruppen har siden deres etablering på de sociale medier vækstet gennem betalt annoncering med 230 % når vi kigger på integration, følgere og klik. Samt har de genereret en masse loyale følgere og øget deres hjemmeside trafik med over 35 %! 

Vi har gennem et længere og tæt samarbejde med TEAK-Gruppen, udviklet en stærk og solid marketings strategi som spreder sig på forskellige medier, for at sikre at vi rammer deres forskellige målgrupper. Samt har vi hjulpet TEAK-Gruppen med at udvikle content til deres markedsføring som passer med de forskellige medier, på de respektive platforme (Kan ses i videoen til venstre, nederst på siden). 

Vil du gerne læse mere om TEAK-Gruppen, kan du besøge deres hjemmeside her

  • Facebook-hændelser steget med 230%

  • Facebook-integrationer steget med 356 %

  • Video-integrationer steget med 1230 % 

Mads er en yderst ihærdig ung herre der virkelig forstår at gå analytisk til værks når det gælder markedsføring på de sociale medier.

Taus, ejer

Facts

Reklame video - Teak-gruppen
Kunde udtalelse - Taus, ejer 
Marla.png

Skal du være vores næste succeshistorie?